Mogelijkheden

Creëer een unieke productfeed voor elk marketingkanaal

Nooit meer naar je webbouwer om een feed te laten maken voor een marketingkanaal? Vanaf nu heb je zelf de touwtjes in handen. Met de feed creator maak je zelf voor elk marketingkanaal een unieke feed.

Voeg zelf de velden toe die je nodig hebt en geef ze de juiste naam. De feeds worden op elke gewenst moment automatisch bijgewerkt. Een nieuwe feed creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Feed Mapping
Feed Mapper

Kies eenvoudig welke producten of productgroepen je per kanaal wil inzetten

Zelf selecteren welk deel van je assortiment je wil gebruiken per kanaal? Dat kan met geavanceerde filtering. Sluit bijvoorbeeld producten van bepaalde categorieën of merken uit. Of producten onder een bepaalde prijs of met een lage marge.

Op deze manier creëer je de perfecte feed voor elk marketingkanaal!

Perfecte tagging voor Google Analytics

Elke URL in elke feed krijgt automatisch unieke tags mee voor Google Analytics.
Zo kun je in Google Analytics gebruik maken van alle krachtige analyses om je feedmarketing activiteiten te beoordelen.

Je kan precies alle prestaties (bezoekers, bouncepercentages, conversiepercentages, omzet, etc.) van al je marketingkanalen, merken, productcategorieën en producten in Google Analytics terugvinden.

Feed Tagging
Google Analytics

Gebruik Google Analytics voor geavanceerde analyses

Google Analytics is verreweg de meest gebruikte analysetool en kent zeer veel geavanceerde rapportages. Denk aan conversie- en ROI-analyses, attributiesmodellen en nog veel meer.

Waarom zou je nog een apart meetsysteem van een feed management tool gebruiken als je één van de meest krachtige tools in de markt al in gebruik en werkend hebt? Dus geen extra meetpixels meer op je website of cijfers uit verschillende meetsystemen die niet met elkaar overeenkomen.

Jij bent in control, met alle informatie uit jouw kanalen in geavanceerde rapportages van Google Analytics!

Optimaliseer je kanalen als Google AdWords campagnes

Uit de analyses in Google Analytics ga je zeer veel inzichten halen die je direct kunt inzetten om je marketingkanalen te optimaliseren. Welke kanalen, categorieën, merken of producten doen het supergoed? En aan welke maak je vooral kosten in plaats van omzet?

Doordat FeedCommerce alle statistieken importeert in een handig en zelf samen te stellen cijferoverzicht, kun je direct actie ondernemen en handmatig producten of groepen producten uitsluiten van je campagne. Het is net of je een Google AdWords campagne aan het optimaliseren bent!

Feed Business rules

Automatiseer de optimalisatie op basis van jouw regels

Producten met een lage conversie of ROI automatisch uit je feed halen? Dat kan en jij bepaalt de regels! Het systeem kijkt elke dag naar de prestaties en zorgt ervoor dat je kanalen steeds beter gaan presteren.

Je marketingkanalen worden steeds winstgevender en jij houdt tijd over om je met andere zaken bezig te houden.

Geïnteresseerd? Of wil je gewoon meer weten?